One Shotlar


ONE SHOTLAR


White Snow PopManga'nın Adı: Shirayuki Poppu
Diğer Adları: 白雪ポップ; Hakusetsu Poppu; Shirayuki Pop; Snow White Pop; White Snow Pop
Mangaka: Oouchi Natsumi
Durum: Tamamlandı
Tür: OneShot, Romantik, Shoujo

Tanıtım: Mashiro, Yuuki adlı modelin hayranıdır. Bir gün, Yuuki, Mashiro'nun okuluna transfer olur ve ilk karşılaşmalarında Mashiro, tüm sınıfın önünde Yuuki'ye "Seni Seviyorum" der. Yuuki her hayranından böyle şeyler duyduğu için önemsemez, ama Mashiro bunu her gün tekrarlar. Acaba Mashiro'nun bu azmi Yuuki'yi etkilemeyi başaracak mıdır?



Çeviri: FireFly | Edit: Kiki





Okosama BratManga'nın Adı: Okosama Brat
Mangaka: Haruta Nana
Durum: Tamamlandı
Tür: OneShot, Romantik, Shoujo

Tanıtım: Taishi ,anne ve babası fazla mesai yaptığı için Rie'nin evinde kalmaktadır. Bu nedenle Rie, Taishi'yi küçük kardeşi gibi görmeye başlamıştır! Ama Taishi artık yetişkin gibi görünen ve çok hoş bir gençtir ve tüm kızlar ona hayrandır. Rie'nin sınıf arkadaşı Rie'den Taishi'yle arasını yapmasını isteyince, Rie kendi hislerinin farkına varacaktır...



Çeviri: FireFly | Edit: FireFly





Magic Shoe ShopManga'nın Adı: Magic Shoe Shop, Sihirli Ayakkabı Dükkanı
Mangaka: Sakai Mayu
Durum: Tamamlandı
Tür: OneShot, Romantik, Shoujo, Doğaüstü

Tanıtım: Bilimin ve bir tutam sihrin birlikte bulunduğu alternatif bir dünyada, makinelerle ilgilenen genç efendisine hizmet eden "Dokuz Numara" adında bir robot vardır. Bir gün, sihirli ayakkabılar satan bir dükkana girer ve "Rüyaları durduran bir çift ayakkabı" yapmalarını ister. Dokuz Numara neden böyle bir şey istemiştir? ve Genç efendiyle arasında ne vardır? (Tanıtım: MeLaNcHoLy)



Çeviri: Harmony | Edit: MeLaNcHoLy





0 yorum:

Yorum Gönder

 

İzleyiciler

BİZİ DESTEKLEYİN

İLETİŞİM

Görüş ve şikayetlerinizi bildirmek ya da grubumuza katılmak için rockinheaven@windowslive.com mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

(Lütfen Msn olarak eklemeyiniz!)